Instagram

Wednesday, 14 March 2012

Jadual Gaji Baru SSM 2012 - Gred 29 - 54

Assalammualaikum dearies,

lama tak update kat sini, sibuk tengah setup blogshop (ewah!). silalah ke Scarf-la! ye.. Produk akan dilaunch esok, jam 9 malam! Nantikan!


Entri pendek ja ni, nak pergi update blogshop jap (hehe), nak share Jadual Gaji Baru SSM 2012 - Gred 29 sehingga 54. p/s: yang dihighlight tu, bukan tangga gaji aku ye.


*klik untuk besarkan*

Bersyukur, bersyukur! Alhamdulillah.... bagi kerja Swasta pulak, rezeki korang kat Bonus pulak kan...InsyaAllah, rezeki itu ada.
dan gaji dah naik ni, elaun mak pun perlulah naik sekali kan...berkat..!



4 comments:

Miss Ryha said...

itu depends pd company gak, kalau yg byk buat untung, byk la bonus. kalau yg x bpe nk ada, mmg xde la.

formula keja swasta ni, elok lompat2 keja, after 2-3 years, cari keja kat tmpt lain, baru increment byk. ni apa yg my senior sllu bgtau la - utk kongsi dgn pembaca2.

rezeki ni kat mana2, kena usaha lebih dan tahu cara nk dptkan la. insyaAllah, ada rezeki tu.

p/s: bila nk tukar setting komen?

Dulu Gadis, Kini Mama said...

yes,yes! swasta appreciated experience. gov ni, lain skit!huhu

jawapan p/s: tak reti!!!! hahahaa takder pun comment form placement tu. tak jumpe kat settings comment. huhu

Miss Ryha said...

dia kat bwh, 'who can comment?'...kat setting ---> comments.

Dulu Gadis, Kini Mama said...

bwh who can comment, "comment moderation", bawah lagi, "show backlinks"
huhuhu