Instagram

Sunday, 19 February 2012

My Mr. Mama!

Assalammualaikum,

lamanya tak update! tahu kah anda contest Nur Hayfa Syaurah masih berjalan? Tarikh tutup ialah 29 Februari 2012 (tarikh yang muncul 4 tahun sekali tu!)


nak cerita tentang my Mr. Mama. en shahril yang pandai menjaga Syaurah di saat dia cuti dan aku kerja. apa yang buat aku bangga, bukan saja dia berjaya take a good care of our daughter, tetapi juga by handling susu ibu! *clap clap* !
Mama is soooo proud of you, Baba!

here some of pictures yang my Mr. Mama mms masa aku kerja.


nak bagi diam, letak aja dekat moo-moo,
dan campak mr. donkey.



confirm leka, walaupun romper tak betul,
janji diam.





cubaan bawak Syaurah ke shopping mall berduaan.
romper pakai tak betul *again*
baba lupa pakaikan Syaurah legging!



dalam carrier pun tido?





nak bagi baba senang jaga 
atau
malas layan baba? (hahaha)



aper-aper pun, aku tetap bangga! so, nanti nak outstation and nak tinggal Syaurah dengan baba, rasa percaya tu ada! he's my Mr. Mama!

3 comments:

nYomeL said...

Alhamdulillah.. hebat la Mr. Mama!
pasni takdela risau sgt nak tinggalkan Syaurah dengan baba dia kan? :)

Sya Sakura said...

Pandai Mr. Mama jaga syaurah.. nti xde la mama syaurah risau kalau balik kerja lambat ke outstation ke :)

Dulu Gadis, Kini Mama said...

definitely!,mama pun dah nk start outstation, so baba kene get ready!