Instagram

Wednesday, 29 February 2012

Contest Nur Hayfa Syaurah - Sticky Post

Assalammualaikum dan selamat pagi!

semalam datang ilham nak buat contest pertama untuk semua yang membaca. waktu ni lah kita nak beramah mesra dan mengeratkan silaturrahim kan?

kita cerita dulu hadiahnya, boleh? hadiahnya ialah.............................




 Blossom Farm Sit Me Up bernilai RM150.00!


sesuai untuk pertumbesaran anak anda. bayi yang masih belum boleh duduk, boleh baring. sebab ada dua cara, boleh duduk, boleh  baring.anda boleh hadiahkan kepada anak anda, anak saudara, rakan-rakan atau sesiapa saja sebab Blossom Farm ini sangat comell!
nak tengok contoh model?



tapi jangan risau, hadiah merupakan BRAND NEW ok, bukan pre-loved, dan bukannya Moo-Moo Syaurah ni. Maybe Rabbit? suka tak ? suka tak?


trust me! your baby will love it! just look at Syaurah!


Caranya mudah sahaja:

1. Follow blog Mama Hasila
2. Link blog Mama Hasila di blog anda
3. Hanya tinggalkan komen ringkas tapi bermakna di entri ini, kenapa anda mahukan Blossom Farm ini?


Hanya SEORANG pemenang dicari. Tarikh tutup sehingga 29 Februari 2012 (Rabu) dan pemenang bertuah ini akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup k!


Mudah kan? apa lagi, marilah tinggalkan komen anda!

45 comments:

cikpuanputeri said...

bestnye... tapi baby belum keluar..hikhik..

yUmIe said...

Ok nk join!

Of coz nk kn blossom farm ni untuk baby iman..sbb blossom farm nampak comfort untuk iman duduk kt situ.plus,blossom farm ni nmpk mcm menyerupai riba papa iman.sbb iman sgt comfy duduk dkt riba papa dia,siap boleh tertido lg.so harap sgt blossom farm ni boleh buat iman comfy n xdela selalu sgt nk duduk kt riba papa dia je.hihi

nora rashid said...

join jugak...nk jugak blossom farm!!...hehe

nora rashid said...

http://oyaakira.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

kenapa saya nakkan Blossom Farm Sit Me Up??

Blossom Farm Sit Me Up ni sangat COMEL!!..dah lama menjadi idaman mama...sangat comfort.. boleh membantu baby fatnin duduk dengan stabil dan rasa selamat seperti di peluk oleh mama!!..

missCHOKODOX said...

mas join!!

http://mamahasila.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

MAS tak pandai nak karang ayat hebat2..for sure blossom farm sit me up ni super perfect utk my little khaleef..sebab skrang dia sgt obses nak explore semua benda yg ada dkt depan dia.n nampaknya dia tgh balajar nak mendudukkan diri dgn jayanya.skrang adalah masa yg sesuai utk dia makan makanan pejal pertamanya (coz he is almost 6 month rite now)..so dgn adanya alat bantu duduk yg comel ini memudahkan eeman makan dgn selesa plus belajar duduk dgn baik..ditambah pula dengan karakter sit me up yg comel n colorful of coz menceriakan eeman..

Anah said...

nk join!!!

Adam dah besar, dah boleh jalan pun, tp rasanya boleh je nak guna Blossom Sit me up ni sebab Adam boleh guna untuk sandar2 masa tengok kartun, pastu boleh baring2 masa minum susu. Yang pasti sangat selesa =)

Mr n Mrs Zaidi said...

Hi Mama Lala...Baby Hayfa sihat ker...comelnya Blossom Farm tu...nak jugak...hihihi.. sy pun nak try join la contest nie, mne tahu de rezeki untuk my coming soon baby nie...

http://nhrcinde.blogspot.com/2012/02/jom-join-coentest-nak-contest-nur-hayfa.html

kenapa saya nakkan Blossom Farm Sit Me Up??

coz BFSMU nie sangat-sangat la comel...bersesuaian untuk baby baru mula untuk belajar duduk sebab BFSMU nie fleksibel,, boleh jugak dijadikan tempat tido baby, dan sesuai untuk mommy yang tak nak kasi anak tido dalam buaian.. sambil-sambil mommy boleh buat keje, lagipun nampak lebih selesa bila baby duduk atas BFSMU tu...
BFSMU nie pun boleh dibawa ke mana-mana walaupun nak balik kg..so xde masalah la bila nak guna BFSU nie...

anisalya said...

kenapa saya inginkan Blossom Farm? Sebab ia dapat membantu Azfar dan membuatkan dia gembira melakukan sebarang aktiviti kesukaan dia. Blossom Farm yang comel ni boleh jugak dijadikan kerusi untuk Azfar menonton tv sementara ibunya ni sibuk memasak di dapur. sebagai alat bantuan sebab ibu tak ada pembantu. ada blossom farm boleh jugak melekakan Azfar dan tak buatkan dia menangis nakkan ibu je.

Sya Sakura said...

waaaaa nak join jugak!! ni first time join contest kat blog orang.. bedebar2 la plak.. haha..

so, kenapa sy mahu blossom farm? Sebab comellllll tahap super duper gaban kuasa lapan! Even ms pregnant pon dh berangan nti nk beli utk baby.. Tp bile baby Z dh lahir, smpai la dh umur 6 bln ni tak beli2 pon lg.. pastu suka sbb warna-warni, can stimulate baby's senses, lembut, and boleh ajar baby Z duduk sendiri.. And yg paling best, boleh biar baby Z duk kat situ ms mummy pg masak, sbb baby cepat gelisah sikit, so kalau dia main2 dlm blossom farm, blh la mummy masak dgn senang hati!

Sekian komen tak seberapa tp panjang berjela.. mintak2 la puan Lala pilih baby Z sebagai pemenang.. amiiinnnn!!! :D

Ideologi Hidayah said...

Nak joinnn!!

Saya nak blossom farm ni sbbbbb....


Bila Aniq besar (tak la besar sgt), dan tanya..

Aniq: Toy ni siapa beli
Ibu: Ibu...
Aniq: Toy ni.. (sambil tunjuk toy lain)
Ibu: Ibu...
Aniq: Toy ni..? (sambil tunjuk blossom farm)
Ibu: Ooo.. ni ibu menang hadiah.. mama Syaurah yang bagi..
Aniq: OOOOOOOOO (sambil duduk dan memeluk2 blossom farm nyer) kalau menang la..haha

Ajulaa said...

Assalamualaikum mama Syaurah.
Wa... saya selalu jalan-jalan BW malam-malam, kalau ada GA or Contest memang rajin masuk. Lebih-lebih lagi HADIAH dia best lah!!
blossom farm ni boleh my son buat kawan main dier.. he he he So damm cute! ♥ it! =)
Sambil kita Joint Contest uji TAHAP 'Luck' kite, maknanya kita menyokong aktiviti bloggers, .. Bila ramai peserta, lagi seronok nak buat GA @ Contest kan?

For me easy, FREE je pun nak turut serta, sama ada rajin @ tak saje =)
haha!! panjang la pulak komen saye! LOL. Keep in touch.
m Follower u no. 47, n make ur blog as my FAV blog list.

Jom REVIEW about ur CONTEST here. m In

http://lurveelivestorys.blogspot.com/2012_02_01_archive.html#8717588600512417580

May Luck With Me.. ♥♥

amElyn said...

OMG, this is super awesome!!!!

I am desperately need this cute stuff sebab my baby Adri dah tak reti duduk diam, tak nak dukung pegang pegang sangat hokayy! pantang letak bawah (kat tilam), mesti kepala tercadok nak bangun angkat badan. So I guess it's time to start dudukkan dia kat dalam BLOSSOM FARM SIT ME UP ni. Then, boleh la dia main sendiri.

Dia suka sangat kalau we dudukkan dia kat riba, lagi terlentok kepala lagi lena dia tidur! alahai, anak ibu.. Lepas ni, lega lah sikit tangan bila dah tak perlu dukung dia! tihihihi.

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

salam mama hasila :) sgt teruja tgk contest yg mama hasila anjurkan ni, jd sy join skali..

n sedikit komen ringkas tapi bermakna kenapa sy mahukan Blossom Farm ni:
mgkn rezeki my coming newborn utk merasa dduk n bermain riang d atas Blossom Farm Sit Me Up ni :)..hihi ibu nyer yg tgh sarat preggy ni berharap di murahkan rezeki utk newborn baby utk dipilih sebagai pemenang :) ..nk bg kakak, kakak da brlari daa skang, xmerase nk dduk n main ngn Blossom Farm yg mmh agak mahal bg ibu yang sederhana ini..mesti material n kain nye lembut n soft seswai laa ngan kulit bayi yang halus kan? :) ok mama hasila, 2la serba sdikit komen dr ibu yg bakal mnimang 2nd cahaya mata..trime kasih sudi bace (dengan penuh harapan dan rendah diri berharap menang Blossom Farm Sit Me Up ni) hihik

& sy tggalkan bloglink yg mnunjukkan sy telah membuat entry spt yang mama hasila kehendaki:

http://myownlilstory.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

tqvm

shahida said...

dah join

http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

reason kenapa saya nak sangat blossom farm nie????? of course untuk kegunaan my little super duper cute boy...darwisy mmg suka benda yg kiut miut. senang untuk darwisy rest sambil tgk tv...tgk fav cartoon boboboi...hopefully mummy dpt hadiahkan blossom farm nie untuk darwisy..wish mummy best of luck ok!

Fati said...

Nak join jugak!!!

First time join contest utk baby yang masih dalam perut, yang InsyaAllah kan klua ujung bulan depan...

Kenapa sy mahukan Blossom Farm ini??

1) Sebab ia tilam comel dan moden yang memang semua orang pon suka!
2) Sebab dah banyak berhabis neh beli barang baby.. kalau dapat Blossom Farm ini secara percuma alangkah bahagia nya hidup, alangkah mulia nya hati si pemberi, moga dimurahkan lagi rezeki si pemberi.. AMINNN
3) Sebab tarkh tutup tu adalah tarikh birhtday sy yang susah nak jumpa tetiap tahun. Mujur tahun ni ada date tu.. kalau dapat kire hadiah untuk mak budak sekali lah tu :P
4) Sebab dah baca n dengar review pasal Blossom Farm ni sangat empok dan baik untuk baby membesar!!!
5) Sebab tersangatlaaaaaaaaaaaaaahhhh teringin!!

anaztasias nora aira said...

comel sangat tp saya xde baby lg. nak bgtau mommy to be lain ni hehehe!

izhu@n@ sh@msuri said...

alhamdulillah..1st sy dah jadi follower awk ke-57.

Then,reason sy nk Blossom Farm Sit Me Up ni sebab..

1.sy nk bg anak sy yg kecik Nurul Irdina main dgnnya..g pun,sesuai dgn umurnya yg br nk mencecah 7bln 25hb ni...mane tau ada rezki anak saya..xpayah la sy nk beli..ehehe..xdelah..tu sume bergantung pada rezeki..tul x?

2.anak saya ni dia kene bg something yg leh menarik perhatian dia..kalau x..mmg susah sy nk wat keje..harap2 dgn adanya Blossom Farm Sit Me Up ni..leh la saya buat keje2 umah dgn tenang..tanpa tangisannya..uhuhu..

ni entry pasal contest:
http://izhuana.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

Julie M Gumpil said...

Hi.. saya nak xchange blog dengan u boleh tak?... Follow me k... xchange blog? mine: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u...

Sheila Nasir said...

nice blog.. :) fOllow me k..

ikhlas,
http://sheilanasir.blogspot.com/

Maria Yusoff said...

hai mama...

Sy da follow blog awk,

Sy nk Blosson Farm Sit Me Up ni psl sy nk kasi kat anak sy Aina Faqihah duduk kt situ. Mesti dia nmpk sgt comel nnti..Harapnya sy la pemenang yg bertuah itu ye..

http://chomeycheeky.blogspot.com

Noli@Ibu Wafa said...

tadi sy bagi wafa tgk blog awak..lepas tgk Blossom Farm nih wafa secara tak sengaja cakap.."nak nak!".....oleh sbb itu,sy rasa sy patut menang dan bagi impian wafa jadik kenyatan..
.
sekian ;)
.
=p

Intan said...

Saya nak jugak, yippie!! :) Saya nak blossom farm nie utk putri comel saya Hannah Safiyya :) Nak biasakan dia duduk dengan yakin dan selesa..Dah lama teringin nak beli, tapi bajet asyik ke laut jer,hehe..Harap2 dapatlah menang Blossom Farm nie..Tenkiu Mama Hasila :)

harzharun said...

Ok dah follow n dah lama pun link..hehehe...

Mommy qasyaf nak sgt blossom farm sit me up sbb ia sgt comel..kelihatan sgt gebu dan selesa seperti pelukan mommy bila qasyaf duk dlm tu...qasyaf belom meniarap..mungkin ikot jejak mommy x meniarap lngsung sampai pandai jalan...jd, ia sgt sesuai tuk qasyaf baring sambil teman mommy pam susu or lat kain baju...qasyaf jgk boleh duduk dah..jd, rasanya sgt selesa dgn adanya sokongan bloosom farm sit me up ni...x lm lg qasyaf dah boleh mkn...seronok sgt kalo duduk dlm tu, dan makan hasil iar tgn mommy....

careno said...
This comment has been removed by the author.
careno said...

ok... dah folo jugak...

http://marqiscareno.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

Ni 1st time joint mana-mana contest... hehehe... harap-harap ade luck...

Okeh... since skrg ni i'm "single daddy" atau Mr.Mama kepada Akiff... harap sangat dengan blossom farm sit me up ni dapat lah Akiff main-main dan ber cuk cak dengan aku kat rumah tiap hari... aku dah siap berangan ni nak shoot gambar Akiff dengan hadiah cute yg sangat colurful ni kat Mini Studio Mirza memandangkan bulan depan Akiff akan sambut birthday yang pertama... harap Akiff dapat hadiah yg super duper cute ni dari Mama Hasila...

Ekjozbuluh said...
This comment has been removed by the author.
Ekjozbuluh said...

Ok 1 more! Wa join contest mama! Wa da follow blog mama! n Wa pon da sengeh2 bayangkan Qhalif lepak2 ngn hadiah mama!

http://izzdfarish.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

kenapa Wa nakkan Blossom Farm Sit Me Up??

:) Qhalif bley lepak2 tengok fav kartun Boboiboy sambil2 menyusu, guling2, tungging2...Lagipon, with this BFSMU xperlu lagi mama terkejo2 untuk suapkan makanan (kah3...xbley blah slogan Wa!)...Yang paling penting, this BFSMU bley jadi hak milik kekal Qhalif 101% toy's since Alongnya Farish xsuke toy 'bulu-bulu' (Farish kedekut sket bab berkongsi toy)...Thanx mama sebab kasik Wa menang! Yeay! Yeay! (eh!)

.: mama lynn :. said...

mama lynn pun nak join..sangat terujua sangat2. mam lynn da follow blog ni + ni link blog mama lynn

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

kenapa nakkan Blossom Farm Sit Me Up??
sebenar2 nya mama lynn sedang menanti kelahiran anak saudara mama lynn yang ketiga (belah mama lynn). adik ipar mama lynn sedang sarat mengandung. mama lynn sendiri tak mampu nak sediakan sesuatu yang bermakna atau hadiah mahal untuk si dia yang bakal lahir. mama lynn hope if mama lynn dapat Blossom Farm Sit Me Up??
si kecil yang bakal lahir lagi sebulan lebih ni akan sangat2 selesa berehat dan berbaring di atasnya. insya Allah.. moga ada rezeki untuk dia... amin

Reen Tart Nenas said...

kalau xletak baby, mommy pun bleh tumpang baring nie :)

Prettywrite said...

salam kenal sis..teringin pula nak join contest ni..


yana belum ada baby n belum kahwin pun actually..tapi kalau dimurahkan rezeki rasa nak blossom farm ni untuk dihadiahkan pada anak buah..since harga dia pun agak mahal dan tak mungkin mampu yana beli dan untuk membalas jasa kakak yang tak mampu pun dibalas selama menanggung pelajaran yana selama ni, hadiah blossom farm untuk si kecil yang berusia 6 bulan adalah sangat bermakna..:)

maszmadi said...

Blossom Farm!!!!!

bestnyer kalu dapat nieh, leh letak anak sambil mama masak kat dapur. bertambah owhsem la si anak bila dok dalam Blossom Farm nie. Rabbit, wah bestnyer... dah berangan dah nieh.. hehe

kakngah said...

takyah buat n3 kan? tinggalkan komen je kan?? keliru pulak tgk ada yg buat n3..


nak Blossom Farm ni ofcoz utk my little dakEpal. mummy dakEpal tak keje. tak mampu nak belikan utk dakEpal... :P

[dakEpal bisik kat Syaurah]
Syaurah, suh mama awak bagi kat saya tau blossom farm tu... tak pun kasut kepala bear awak tu.. hihihi!!!

mrs. rahman said...

:) dah follow & link this blog~

Sangat-sangat best kalau mama zuyyin dapat Blossom Farm Sit Me Up ni.. tak pernah join any contest.. ni baru first time. hihihih... hope ada luck!

Blossom Farm Sit Me Up ni sangat-sangattttt menarik lah!

sue said...

salam mama syaurah..saya pun nak join. dah follow & link

I want blosson farm for my baby Zara..sure cute duk situ..as cute as baby Syaurah..

lin~ said...

saya harap dengan blossom farm ini, saya akan dapat bantu umi saya menjaga adik bongsu saya.
moga2 hadiah ini dapat memberi rehat yg lebih kepaada umi yang bukanlah seorang ibu muda lagi.

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

terima kasih (.")

Rosidah Binti Muhamad said...

Anak2 saya dah besar..mgkin takde harapan. Tp saya harapkan kita dapat berkenalan dgn lbh baik lagi. mama syaurah mmg bijak sb buat contest cam gini... :)

MOMMY AYUN said...

salam Mama Hasila n baby syaurah :),

1) MommyAyun dah jadi follower
2) n MommyAyun dah wat link kat blog saya ..

http://mommy-ayun.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

Kami(MommyAyun, Aqish dan baby Aydin..wahh~)nak sangat-sangat Blossom Farm Sit Me Up ni kerana its not only just a toy tapi ianya juga bagus untuk perkembangan baby Aydin. Its comfy and yet colorful kan. at the same time baby Aydin boleh belajar colors..Dan yg lg penting is nampak yang Blossom Farm Sit Me Up nih sangat selamat untuk baby Aydin membesar..

p/s: memintak ler menang.. hehe..

Zaza said...

Assalamualaikum.

Dah follow..

Ni link nya..
http://83zaza.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

Kenapa saya mahukan blossom farm? Kerana Blossom Farm boleh menjadi pengganti ummie kepada anakku Muhammad Akiff Mirza sempena ketiadaan aku pergi menyambung pelajaran. Boleh la jugak Akiff melepaskan rindu dan boleh dia golek-golek depan tv sambil menonton favourite channel BABY TV. Insyallah..

taufikmaria said...

tok3x.. assalamualaikum...

Pagi2 mama Fathiyyah sudah berjalan,
singgah blog 'Dulu Gadis Kini Mama' utk sarapan,
mama Syaurah ada buat pertandingan,
Blossom Farm Sit Me Up sbg ganjaran.

salam perkenalan dr mama Fathiyyah,
jemputlah ke FB 'mariah_smile' utk ziarah,
jeles tgok Moo-Moo bahagiakan syaurah,
alangkah bahagia jika menjadi milik Fathiyyah.

hampir dua minggu memerah idea,
menyiapkan patun yg tak seberapa,
Fathiyyah dan Syaurah membesar bersama,
menjadi penyejuk hati ibu dan bapa.

^_^

dqueen said...

Sesungguhnya hati ini sgt teringin utk memiliki blossom farm pemberian mama Hasila ini..dpt ummi bayangkan betapa gembiranya anak ummi bila berada di atas permainan comel ini kelak..ummi mahu anak ummi ceria sebagaimana baby syaurah disamping blossom farmnya..dpt menemanimu saat ummi melakukakn kerja2 rumah..ummi yakin,kelembutan blossom farm ini boleh menahan dr dahi mu sentiasa terhantuk pd lantai simen..boleh dijadikan tempat brsandar saat kamu duduk nnti..sbb ummi xmampu utk selalu menjadi dinding tmpatmu bersandar syg..moga rezeki berpihak kpdmu syg..amin..

syiela said...

Kali pertama tengok Blossom Farm Sit Me Up ni terus jatuh hati.Kalau la rezeki berpihak kepada syiela syukur alhamdulillah.Boleh jugak letak Dable H tu.Kurang2 kalau time abah takde dapat la merehatkan salah sorang kat situ.Memang terjamin Dable H takkan terlentang ke belakang atau tepi.Sekarang ni kalau abah takde memang kendong je dua2 ni.lagipun Nampak comfort sangat.agak2 kalau letak boleh terus lena Dable H ni :)

NOR said...

nk Blossom Farm nie sbb nk bg dkt nadhim...bleh la nadhim baring2 dgn senang lenang..he3x...

silap aribulan berebut dgn abg nadhim...

Nida said...

As-salam..

Ingin sama memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki.. ameeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah.html

"kenapa anda mahukan Blossom Farm ini?"

Bilangan keluargaku bakal mengembang
Menimang cahayamata kini misi utama
Segala persiapan perlu dipertimbang
"Blossom Farm Sit Me Up" moga berjaya dimiliki.

Pelbagai kegunaan pelbagai manfaatnya
"Blossom Farm Sit Me Up" buatku teruja
Pelbagai cara boleh menggayakannya
Duduk dan baring boleh sahaja.

Buatannya kemas barangannya berkualiti
Tahan lasak untuk diguna
Warnanya juga menarik hati
Pasti si kecil gembira bersamanya.

Si kecil gembira ibu pun ceria
"Blossom Farm Sit Me Up" menjadi idaman
Selesa dan gembu serta comel juga
Pasti si kecil lena dan nyaman.

Mudah dibawa kemana sahaja
Juga sebagai alat bantu si kecil
Agar stabil duduknya dia
Juga sebagai alat penarik perhatian si kecil.

Andai si kecil leka bermain
Ibu pun mudah untuk mengemas
Bersama "Blossom Farm Sit Me Up" menjadi rutin
Agar si kecil bermain puas.

Sekian sahaja madahku ini
Ku iringkan doa bersama coretan
Moga diriku punya rezeki
Dapat hadiah yang buatku tertawan.

amin...


TQ:)

PUAN THALHA : said...

1. Follow blog Mama Hasila- DONE
2. Link blog Mama Hasila di blog anda- DONE
3. Hanya tinggalkan komen ringkas tapi bermakna di entri ini, kenapa anda mahukan Blossom Farm ini?

[Sejak kali pertama melihat Blossom Farm Sit Me Up ini, saya dapat merasakan betapa si comel kami pasti akan berasa selesa berbaring dan bermain atas fabric yang empuk. Dalam masa yang sama juga, di dalam keghairahan kami menyambut kelahiran cahayamata sulung juga, perbelanjaan terhadap keperluan asas perlu di utamakan terlebih dahulu agar si comel kami kelak mendapat persediaan asas yang serba sempurna- menjadikan hasrat untuk mendapatkan Blossom Farm Sit Me Up ini agak terbatas ketika ini. Ironinya, contest yang di adakan ini memberikan peluang untuk kami cuba untuk mendapatkannya untuk si comel tersayang. Walaupun masih belum berpeluang untuk menatap, memeluk dan mencium si comel kami di saat ini, namun dengan melihatkan si genit Nur Hayfa Syaurah berbaring dan bermain di Blossom Farm Sit Me Up ini, dengan seyuman manis yang di berikannya, saya dapat membayangkan betapa si comel kami kelak pasti akan selesa dan gembira seperti Syaurah. Pasti! *_* - Dan itulah sebab mengapa saya mahukan Blossom Farm Sit Me Up.]

Acik IeyMah said...

Assalamualaikum..

acik da join contest mama..hii..thanks menjemput..

http://ramaramacomel87.blogspot.com/2012/02/contest-nur-hayfa-syaurah-sticky-post.html

Acik belum bergelar ibu tp sedang menyediakan keperluan untuk akan datang even belum tahu bila..acik mahukan blossom farm ni sebab acik nengok selesa dan selamat untuk bayi yang belum berjalan cuma dapat duduk dan baring. Ia dapat memberi keselesaan kepada badan bayi bagi menyokong tulang serta kepala bayi. Ia juga selamat apabila bayi dengan secara tiba-tiba menghempaskan badannya daripada duduk. Bayi juga akan berasa selesa untuk tidur dan blossom farm boleh di bawa kemana sahaja..sekian..hihi..