Instagram

Monday, 30 January 2012

Wrist Rattle untuk Syaurah sudah sampai! (short entry)

Assalammualaikum and morning! short entry sambil amik mood nak cerita pasal breastfeeding. nak pergi lunch dulu, sebab mama yang breastfeed cepat lapar!

wrist rattle sudah sampai, tak sabar nak pakaikan dekat Syaurah!

just bought a wrist rattle for Syaurah,
agar my baby tu tak isap jari dah!

cari kat FB : Zikry Kidswear

miss my Syaurah!


 model tengah bergambar dengan mainan baru!

4 comments:

aTy _faRed~ said...

saye ade satu jugak...:)

Dulu Gadis, Kini Mama said...

aty ni semangat! mesti tak sabar nak pakaikan kat baby eh!hehe

careno said...

owhh... kalau pakai bende ni baby tak isap jari ek...??? nak kan try ni...

Dulu Gadis, Kini Mama said...

hai careno!
isap gak jari, cuma kadang2 tgn masuk mulut, tapi tak isap sebab tgk ape lah yang melekat kat tgn ni!hehe